vrijdag 1 oktober 2010

Strada terug thuis

Omdat ik dit weekend en volgend weekend moet werken, mocht ik Jonathan A. z'n VW Transporter lenen om m'n Strada op te gaan halen. Voor alle zekerheid had ik gister nog naar Velomobiel.nl gebeld om te vragen of-t-ie vandaag toch zeker klaar zou zijn, maar Jan verzekerde me dat als ik vandaag tegen de middag zou komen, de Strada klaar zou staan. Vanmorgen rond 09.00u vertrokken en rond 11.30u waren we in Dronten. En daar stond m'n Strada te wachten !
Meest opvallend was natuurlijk de rode achterkant, in combinatie met de rode striping op de zijkanten véél mooier dan dat oranje. Ook de afgeslankte versie vind ik beter geslaagd, zo oogt de Strada niet zo log van achteren bekeken. 

Het knipperlicht vooraan was ook gemaakt, nu kan ik dus met de koplamp flikkeren als alleen de led's branden, wat vast en zeker van pas komt in stedelijke gebieden.
Omdat ik had gevraagd om 2 extra stop-led's te monteren, heb ik nu achteraan netjes 2 horizontale rijtjes van led's. Wie me nu in het donker nog niet ziet rijden, moet dringend naar de oogarts -en eiglijk van de baan gehaald worden ;-) 


De achterveerpoot is nu eindelijk ook in orde, daar zou ik voorlopig ook geen problemen meer mee moeten hebben.
2 nieuwe wielen vooraan met grote trommelremmen, ik zal er vanzelf wel achterkomen of het een verbetering is, maar ik vermoed van wel. Theo vroeg me of ik een proefritje wilde maken, maar ik had geen fietsschoenen bij me en aangezien ik vanavond toch nog moet gaan werken, zal ik straks het verschil al wel merken.


Nadat we de Strada in de Transporter hadden gezet (hij ging er maar nét in) en nog een paar bestellingen voor een paar mensen hadden meegenomen, (hoofdzakelijk banden) reden we weer richting België. Rond 14.30u waren we weer thuis en kon de Strada weer op de vertrouwde plek in de garage worden gezet. Hoog tijd om nog 's wat km's te gaan maken !

4 opmerkingen:

Gert-Jan zei

Hoi Tihamer,

Dankje om de banden vanuit Dronten te willen meenemen! Kan ik ze in Ravels komen ophalen?

Mvg,
Gert-Jan.

stradaatje zei

Gert-Jan,

ik ben gisteren bij je aan de deur geweest, maar je was niet thuis. Ik heb de banden afgegeven aan de buren van nr 59, als je ze inmiddels nog niet hebt, kan je ze daar gaan ophalen.

Gert-Jan zei

Dankje !!!

Btw. je Strada ziet er geweldig uit op de foto !

Mvg,
GJ

placid casual zei

Dank u voor het linken naar mijn blog (http://yeahyeahyeahyeah-yeah.blogspot.com/). Ik hoop dat u en uw lezers zullen er iets interessants te vinden.
Ik kijk uit naar aanleiding van uw avonturen in de toekomst ...