woensdag 11 mei 2011

De ligfiets in de media II

Zoals was beloofd verscheen in het meest recente nummer van Touring Explorer een nieuw artikel over ligfietsen. De auteur van het artikel had mij een tijd geleden telefonisch gekontakteerd en ik heb een klein half uurtje allerlei vragen over ligfietsen in het algemeen beantwoord. Ook had ik hem enkele interessante websites doorgemaild, enkele daarvan zijn ook weergegeven op het einde van het artikel. 

Het nieuwe artikel is mijn inziens toch een stuk genuanceerder en zeker minder bevooroordeeld dan hetgene enkele maanden geleden werd gepubliceerd. Lees zelf maar :5 opmerkingen:

Anoniem zei

Had het artikel afgelopen weekend ook gelezen. Is inderdaad een mooi artikel geworden.

Gert Jan Fujin Merksem

WIlfred Ketelaar zei

Ik heb vorig jaar ook twee keer in de krant gestaan (met hetzelfde artikel dat wel). Het was een speciale bijlage over fietsen.

Hier kun je het artikel uit het Dagblad van het Noorden en het Nederlands Dagblad lezen.

Harry Lieben zei

Leuk artikel, goede aktie Strada 3!

stradaatje zei

Het was mij er totaal niet om te doen om zelf in de belangstelling te komen, alleen om het vertekend en ongenuanceerd beeld van ligfietsen in het algemeen wat "recht te zetten" nav het eerste artikel in hun magazine.

Figuurlijk gesproken dan he ;-)

Anoniem zei

Ja Tihamer,

Dit is inderdaad een hele vooruitgang tegenover het vorige artikel. Maar ik vind het vooral een prestatie dat je dit in een automagazine hebt gekregen!
Zo worden de bananen en raketten misschien toch nog eens bekend!

Rudi Quest 406 Zemst